top of page
  • Forfatters billedeDavid

Rejsegilde for shelteret "Udgård"Thorshammers baghave har fået et nyt vartegn i et splinternyt shelter, som er bygget ved bålpladsen.


Det er Rasmus (nr. 19) og David (nr. 49), der har været tovholdere på projektet, og de har fået god hjælp og støtte fra hele foreningen til at gennemføre byggeriet.


Tanken var at bygge shelteret ud af genbrugsmaterialer, og det er i det store hele lykkedes takket være gavmilde donationer fra Lars (nr. 9) og Henning (nr. 45).


Mikael (nr. 15) stod for støbearbejdet, der er årsagen til, at det nye shelter i dag står på et plan fundament.


Arbejdet på shelteret fortsætter lidt endnu. Der skal lægges tagpap på tagkonstruktionen, før shelteret for alvor kan sørge for læ for regnen.


Til rejsegildet blev der tændt op i bålet, og alle fremmødte kunne lave snobrød, drikke sodavand og spise aftensmad i køkkenhaven, hvilket de fleste benyttede sig af.


Under Davids båltale løftede han sløret for shelterets navn "Udgård", som passer godt til shelterets placering i det fri.


Udgård er som bekendt jætternes hjemland, men selvom jætterne var de nordiske guders fjender, så er de ikke som sådan onde væsner.


Jætterne er derimod at sammenligne med naturens kræfter, og med det nye shelter kan Thorshammers beboere komme endnu tættere på elementerne, når det bliver muligt at sove i læ for regn, vind, torden, sne og hedebølger.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page