top of page
  • Forfatters billedeDavid

2023 blev børnenes år


I Thorshammer kan vi se tilbage på et år 2023, der i høj grad var præget af foreningens store investering i den nye glasgang.


Inden årsskiftet nåede glasgangen at stå klar til juletidens stormvejr, men der mangler stadig en smule arbejde på byggeriet, som forventes færdig i begyndelsen af 2024.


2023 var også et år, der har budt på forandringer i bofællesskabets sammensætning.


I begyndelsen af året måtte vi meget modvilligt og med stor sorg sige farvel til vores kære nabo Karoline Rønne, der tog alt for tidligt herfra.


Æret være hendes minde.


Som følge af Karolines dødsfald og en række planlagte fraflytninger, har Thorshammer i det seneste halve års tid hilst fire nye husstande velkomne i foreningen.


Det er fortrinsvis unge børnefamilier, der har søgt mod vores bofællesskab. Det har været medvirkende til, at vi i Thorshammer har budt velkommen til hele seks nye børn i løbet af 2023. I dag bor der ni børn i vores bofællesskab.


Også den ældre generation af beboere i Thorshammer bidrager til børnetallet i udvalgte perioder af året.


I 2023 er der ligesom i tidligere år kommet flere børnebørn til verden med bedsteforældre i Thorshammer, så antallet af feriebørn stiger støt.


Med generelt flere børn på matriklen bliver der et stadig større fokus på børnefaciliteterne i Thorshammer. I det forgangne år har børnefamilierne gået sammen om at modernisere og ommøblere legerummet for børn i fælleshuset.


Derudover er et væld af frivillige initiativer blandt andelshaverne sat i søen for at være til gavn og glæde for børn og børnebørn samt deres forældre og bedsteforældre i Thorshammer.


De nye husstande bringer også nye tider med sig til Thorshammer. To af de nyligt ankomne andelshavere kørte til bofællesskabet i Skive i en elbil, og derfor har foreningen også investeret i den første elladestander på matriklen, som snart bliver tilgængelig for beboere og gæster.


Vi ser nu frem til at se de mange forandringer, som 2024 bringer med sig til Thorshammer.

 

Kærlige nytårshilsner fra Andelsboligforeningen Thorshammer Skive.

106 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page